Elismerések

2014. május 17-én volt a Felfedezők Napja a Millenárison. Az idei rendezvény középpontjában a barlangkutatás állt.

A barlagkutatók közös standjának felépítését Borzsák Sári és Egri Csaba szervezte ismét kiválóan. Köszönet nekik ezért! Egész nap pezsgett az élet körülötte, rengetegen voltak kíváncsiak a kiállított érdekességekre és rengeteg barlangász is megfordult ott.

2014-05-17 02 kicsi

Mi, barlangkutatók és a barlangi búvárok sok színes előadásban tájékoztattuk az érdeklődőket. Egyet muszáj kiemelnem közülük: Egri Csaba 3D-s vetítését Magyarország barlangjairól szájtátva bámulta a közönség. Nemcsak Csaba technikája fejlődött a korábban látott (már akkor is nagyszerű) vetítései óta. Mostanra összeállt egy olyan reprezentatív anyaga hazánk barlangjairól, ami a szakszerű előadásra felfűzve több volt, mint lélegzetelállító képek sora. A reggeli vetítés után híre is ment ennek, és a délutáni második előadásán még a csilláron is nézők lógtak. Nem túlzás, hogy a rendezvény honlapján a Gravitáció filmhez hasonlították A mélység 3D-ben” előadást.

2014-05-17 10.38.54 kicsi

Külön köszönetet érdemelnek még mindazok, akik sok órán át mosolyogva állták a kötélre vágyó gyerekek nem szűnő rohamát.

2014-05-17 13.01.34 kicsi

További képek a galériánkban láthatóak.

 

Idézzük a szervezők levelét:

Kedves Mindenki!

Mint a Felfedezők Napján a barlangkutatás szervezői, Csabával mindketten nagyon, nagyon szeretnénk megköszönni mindnyájatoknak a tegnapi nap lebonyolításához nyújtott munkátokat, fáradtságotokat. Nekünk ez az esemény – márcsak a Földgömbösökkel ápolt régi jó kapcsolat miatt is - meglehetősen szívügyünk volt, és úgy gondoljuk, igazán sikerült most is beletennünk minden tőlünk telhetőt, és igen színvonalasan megjelennünk. Ez persze nélkületek nem jöhetett volna létre.

Köszönjük az előadóknak – Surdának, Gergőnek, Attilának, Disnek, Balázsnak, Bencének és Szabolcsnak - a felkészülést, és a remek előadásokat, filmeket. Valamennyi előadás telt házas volt, Csaba vetítésein 170 szemüveg fogyott el a 100 fős teremben és az is kevésnek bizonyult! Csak a földszinti előadót számolva több mint 1000 ember hallgatta meg ezeket!

Köszönjük a búvároknak: Robinak és Sanyinak a rengeteg kihordott cuccot és érdekességet, és a kitartást a standon.

Köszönjük Frédinek a gyerekmászatás megszervezését, levezénylését.

Köszönjük Dorkának, Petinek, Chorendzsák Gyurinak, Marcinak, Atyukának, Csaszinak, és az Ariadnésoknak a köteleknél ledolgozott sok-sok órát - azt hiszem, ez volt a legkeményebb műszak.

Köszönjük Ricsinek, Ivettnek, valamint az egész Ariadnénak az állandó jelenlétet, és sok segítséget.

Reméljük, mostanra kiheverte mindenki a tegnapi napot, és nem bánta meg, hogy ott volt tegnap.

Ha esetleg valakit kifelejtettünk, az csak a véletlen műve.

Köszi mindent, MINDENKINEK, még egyszer!

Sári és Csaba

Comments powered by CComment

Visitor heat map tracker, live visitor tracking, real time visitor counter

Keresés az oldalon

Galéria

Filmek

Túrák - kutatások

Promóciós anyagok

Kapcsolat

Belépés

LOGIN
Jelentkezzen be, vagy regisztráljon!
Avatar
Még nem regisztrált?

Csatlakozzon most, hasznos lehet! Jelentkezzen be a bővebb tartalomért

Elfelejtett jelszó - Elfelejtett felhasználó

Username
Jelszó
Remember me